Dj Supreme

WAT

Dj supreme is een typische all-round deejay uit de kempen. Met onze professioneel uitgeruste discobar verzorgen wij graag uw feest met uiteenlopende muziekgenres voor alle leeftijden.

Dankzij onze 30 jaar ervaring weten we wat een geslaagd feest nodig heeft: een Dj die het publiek kan lezen en het juiste nummer draait op het juiste moment.

Verjaardagsfeest, bedrijfsevent, huwelijkfeest, 30 + parties, sweet 16,…noem maar op. DJ Supreme staat garant voor een dansbare avond door een uitgelezen muziekkeuze. Bij ons bepaalt uw publiek de muziek. Zij participeren door het invullen van onze verzoekbriefjes die de deejay graag in elkaar mixt tot een onvergetelijke avond. Het danspubliek staat centraal niet de deejay. Deze aanpak wordt gesmaakt. Het is daarom dat feestzalen uit de regio ons graag aanbevelen.

Het dansfeest op je huwelijksdag is wellicht het belangrijkste moment uit je leven. Het is toch logisch dat je dit laat verzorgen door een ervaren deejay die op alle wensen kan inspelen. Onze jarenlange ervaring is gegroeid tijdens diverse soorten feesten, maar van huwelijksfeesten hebben we ons visitekaartje weten te maken. Tijdens het huisbezoek kunnen we allerhande tips meegeven, zoniet maken we graag met u een draaiboek op over het verloop van uw avond. Indien gewenst, kunnen wij uw avond perfect mee begeleiden.

Onze dj-set bestaat uit de beste merken zoals QSC en Pioneer Nexus. Hiermee brengen we de beste geluidskwaliteit gecombineerd met een fraaie lichtshow op uw dansvloer. Onze apparatuur wordt steeds ruim voor de aanvang van het feest opgesteld, in overleg met de feestzaal.

Een deejay maakt of kraakt uw feest! Kies niet uitsluitend voor een budgetaire deejay opdat uw avond anders bijzonder duur zou kunnen uitvallen.

WIE

Toen in 1992 een klasgenootje van Tom een Birthday-party organiseerde, en de dj niet kwam opdagen, viel Tom in met een binnenhuisinstallatie. Sindsdien werd Tom voor het eerst, maar goed, door het dj-virus gebeten. Voor lokale jeugd- en sportbewegingen waagde hij zich aan fuiven en bals. Dankzij dit groeiproces, werd Tom opgemerkt door 'Radio Contact' en verzorgde hij de gekende

'Drive-in Turbo Shows'.

Langzaam maar zeker groeide de interesse om ook de weg van trouwfeesten en bedrijfsevents in te slaan...wat eerst experimenteel begon, draaide snel uit tot een waar succes en ondertussen werd de VOF 'DJ SUPREME'geboren! Ondertussen staan er reeds 30 jaar ervaring op de teller. We spreken van een allround familie-deejay, eentje die zowel zijn mond, aanpak als techniek weet te combineren in alle muziekstijlen (jong & oud) voor een ruime diversiteit aan feesten.

DJ school

Wil jij ook graag de 'knopjes' van het vak ontdekken? Zegt muziek je wel iets, en zou je graag een leuke bende aan het dansen brengen?

Dan is onze dj school zonder twijfel iets voor jou! Om snelle groei te realiseren, werken we met individuele sessies. Je hoeft geen voorkennis te hebben. We starten vanaf 0.

Dankzij de Nexus-serie van Pioneer maken we in 'no time' een professionele entertainer op parties van jou...